Подинг К

 Chapdur® Premix


Монолитна завршна обработка на индустриски подови , произведена на база на цемент , адитиви , специјално селектирани минерални агрегати на база на кварц и пигменти . Практично станува збор за зацврстувач кој кога ќе се распрска врз свеж бетон , формира обоена цврста и издржлива мазна површина .

Се препорачува за индустриски подови со силно механичко оптоварување како магацини, складишта, фабрики , трговски центри , паркинзи , автомобилски сервиси .

Предности : одлична цврстина и издржливост,  лесно се одржува , отпорност на прашина, зголемена отпорност на масла и масти, широк избор на бои , пакување 25 кг