Базени

2 3 thumbnailСпецијализирани сме за изработка и санација на секаков вид отворени и затворени базени со специјална програма на материјали за изработка на базените.

Пред

Потоа

 

Ново во нашата програма !

Во понудата имаме стаклени мозаик плочки од прва класа во една или повеќе бои , како и базенски плочки и плочки за преливни базени . За обработка на рабовите од базенот Ви нудиме тн.,, рубин камен,,  со врвен квалитет .